UNGEFÄR SÅHÄR ÄR DET

Jag jobbar, sover, är just nu näradödenförkyld, och just nu sitter jag ungefär som på bilden. Men jag orkar inte blogga. Jag antar att det kommer tillbaka snart. Men tänkte åtminstone önska God Jul, slit upp paketen som fan. Puss

EBBA

Det står Ebba all over den här tröjan. Det är nästan läskigt.

bild hannamw

FIDDELIDU

Tänkte lägga in bilderna från Egypten snart so you know. Inte än dock..
Sitter och lurar hos Alfred nu, kom precis hit, till skogen. Jag bemästrar min mörkerrädsla genom att vara här. Bra Ebba!
Bilderna ja, dom kommer. Men nu ska vi kika på film. Hej!HEMMA IGEN, ELLER, - KALL IGEN

Jag kom hem igårkväll. Sent. Eller ah, nio, men jag var utslagen, huvudvärkig(?) och pajastrött. Fint.
Resan var en guldklimp, fylld av sol, bad, mat och cigg på våran majestätiska balkong. Men också fylld av ryssar. Fast dom var fina dom med.
Jag tog några bilder, mest suddiga på Alfred, men några på våran alltid lika fint bäddade säng.. Dom la blommor där varje dag efter städning, kändes sådär klysch-semester-mysigt. Det var också fint. Jag tänkte visa några bilder snart, vet dock inte när. Ni kan väl hålla utkik.
-
Vad kallt det är hemma förresten. Godnatt.

MEDAN JAG PACKAR

Kan ju inte låta er gå en vecka utan bra musik. Här har ni favoriterna utan några som helst tvivel at the moment.

EGYPTEN

IMORGON! Hallå eller. Hur jävla gött är inte det!? Jo, jävligt.
Jag och Alfred lyfter vid åtta nångång, så det blir en råtidig morgon, runt fyra tänkte jag trilla ur sängen. Not so nice.
Är inte framme förrän tidig förmiddag men då tänkte jag trycka i mig något gott från all inclusive - menyn (maha!) och dra på mig något somrigt och härligt. Förhoppingsvis. Sen får dagarna rulla bäst dom vill, tänkte dra och snorkla någon gång och åka in till en stad som ligger nära hotellet. Och så ska jag sola.
Nä ni, jag har inte ens packat halvklart än (bra Ebba), så det behöver jag väldigt just nu sätta igång med.
Hörs kanske senare eller nästa vecka! HA DET SÅ BRA I SVERIGE! HejsvejsBild HÄRIFRÅNACNE

Jag kräktes just lite av lycka.. Nä.. Men nästan. När världen producerar skor som dessa blir man glad att man är människa och har två fötter som kan bära dom. Och sen vad stolt man blir när det är minimala Sverige som skapat just dom skorna som är höjden av råsnygghet.FÖRSTA SNÖN ÄR ALLTID VITAST

Ameh sedär va, lite vit pudrig snö bjöd vädret på idag. Och sol. Den här månaden (rättare sagt förra eftersom det är 1 dec idag), November, har bjudit på hela 3 TIMMAR av sol sammanlagt! Härligt va? Inte så. Det är Sverige i ett fult nötskal.
Men idag ändå; sol och lite snö, man får vara glad för det lilla om man valt att bosätta sig här. Och det är jag så... Heja!
Nu drar jag till köket och prasslar i mig en knäckemacka, så jag inte faller ner i en hög och dör innan det är dags för käk hos pappa vid sju.
Tjillevippen

RSS 2.0