SKJUT MIG MELLAN ÖGONEN

Skjut mig i huvudet vad jag vill in till Göteborg och gå loss med runt 10 lax inne på monki! Fan.


AT WORKPLACE DIDDILILLO

Så mycket vikande. Så mycket pillande. Så mycket jobb. Så mycket glädje.
Jag undrar om det är okej att vara okej med något så rejält när det gäller en sån här situation som med min praktik? Antagligen inte. Jag borde vilja mer. Men. Nä? Jag trivs som en säl i iskallt vatten, man tror inte att nån kan vara okej med iskallt vatten men.. Ah, ni fattar parallellen. Praktik är som iskallt vatten, vissa trivs andra hatar det..

Jag är på göttigt humör idag (som mtf jobbigaste i världen - rösten Henrik i Brunchrapporten i p3 skulle sagt), och det kan bero på att jag på torsdag flyger ur landet till Egypten. Jag tror det är svaret. Göttigt.

Vi hörs senare kanske. Svejs

Min fina vän Matilda i Oddbirds "katalog".


COME TO MAMAS HAND AND NECK

-
Trots min grova torka inom att själv blogga så har jag faktiskt inte lagt ner stirrandet på andra mer duktiga och hängivna bloggare.. Jag älskar fortfarande inspirationen, även om den inte varit tillräcklig för att min tröga hjärna ska ha kommit på något att skriva till min egen blogg. Anyway, det är kul att kolla och även om jag har noll kronor (bokstavligen) på mitt kort, så kan jag inte hjälpa att tänka mig att sälja lite av min högra arm för att jag ska kunna köpa till exempel dessa råsnygga smycken. God help me.
www.fashionology.nl

BACK IN THE GAME

-
Ameh okej då! Jag börjar igen, buga och bocka för till exempel Cissi om ni blir glada för the re-start.
Vet dock inte hur länge modet stannar, men ett tag får det nog lov att bli.
Dels har jag saknat dokumentationen av mitt liv för min skull. Det är snorkul att kolla tillbaka på gamla inlägg från när jag började blogga. Faktiskt. Så det saknade jag, och därför tänker jag börja igen. Inget racerbloggande dock, det pallar jag inte, men några inlägg då och då blir det. Tror jag.
Så, välkomna till Ebschen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0